TUZLUKÇU İLÇESİ 120 KONUT TALEP ÖRGÜTLENME PROJESİ KURA ÇEKİLİŞİ VE HAK KAZANANLAR LİSTESİ BELLİ OLDU.
Tarihi: 2020-02-19

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle
“Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut projesi kapsamında Hak Sahipliği Belirleme Kura Takvimi açıklanmış olup, kuralar 22 Mayıs 2020 Cuma günü çekilecektir.
3+1 ve 2+1 konut tipinde Kura çekilişine hak kazananların listesi ve başvuru şartlarını sağlamadığı için başvurusu iptal edilenlerin listesi aşağıda sunulmuştur.

İlçemizde;
2+1 tipi konut sayısı 84 olup, 83 kişi kabul edilenler listesinde yer almıştır.
3+1 tipi konut sayısı 36 olup, 77 kişi kabul edilenler listesinde yer almıştır.

9 kişinin ise başvuru şartlarını sağlamadığı için (TOKİ’de anlaşması olanlar, eşinin TOKİ’de anlaşması olanlar, eş başvurusu olanlar, eşinin tapuda kaydı olanlar) başvuruları iptal edilmiştir.

Başvuru sahiplerine duyurulur.