HALK SAĞLIĞI İÇİN TUZLUKÇU BELEDİYESİ İŞ BAŞINDA.
Tüm dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan Korona Virüsüne karşı Tuzlukçu Belediyesi olarak tüm hızıyla dezenfekte çalışmalarına devam ediyoruz.
Tarihi: 2020-03-18
    Halkımızın yoğun olarak kullandığı caddeler Belediyemiz ekipleri tarafından özenle yıkandı.16 Mart Akşamı İlçe Kaymakamlık binası,İlçe Jandarma binası ve İlçemizde faaliyet gösteren tüm işletmeler(kahvehane,berber gibi) virüs tehlikesine karşı ilaçlandı.Bugün itibariyle de Belediye binamız, İlçemizdeki okullar,muhtarlık binaları ve tüm camiler ilaçlanmıştır. Bu akşam saatlerin de ise İlçemizde hizmet veren Ziraat Bankası,Kütüphane ve lokantalar korona virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında ilaçlanacaktır.Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA; korona virüsüne karşı Belediye olarak önlem aldıklarını ancak vatandaş olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmemizi ve zorunlu kalmadığımız sürece dışarıda topluluk alan içinde bulunulmaması konusunda uyarılarda bulundu.
  Tuzlukçu halkına tüm bu uyarıları dikkate alarak davrandıkları için teşekkür ederiz.