TUZLUKÇU HALKINA ÖNEMLE DUYRULUR.
Sayın Tuzlukçulular , Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona virüsü sebebiyle İlçemizde her hafta Cuma günü kurulan Kapalı pazar yeri geçici olarak kapatılmıştır.
Tarihi: 2020-03-19
   Aynı zamanda bildiğiniz üzere İçişler Bakanlığı genelgesi ile ilçemizde hizmet veren kahvehaneler ve diğer tüm eğlence yerleri kapatılmıştır.Ancak ilçemizde hala oda kültürü gereği bir araya gelen gençlerin olduğu duyumları alınmaktadır.Tuzlukçu Belediyesi olarak bizler her alanda olduğu gibi şimdi de sizlerin geleceği ve sağlığı için mücadele etmekteyiz.
   Lütfen ev oturmaları da dahil olmak üzere oda kültürü gereği bir araya gelmeyin.Bu konuda uzmanların uyarılarını dikkatle dinleyelim.Halka açık alanların geçici süreliğine kapatılmasının sebebi hastalığın yayılması içindir. Uyarıları dikkate almayan vatandaşlarımız için yasal işlem uygulanacaktır.Lütfen,alınan tüm önlemler sizlerin sağlığı için..Sizler kendinizi korumalısınız ki bu hastalık daha fazla yayılmasın.
    Uyarıları dikkate alan vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.
    Unutmayalım her tedbirsiz hareket bu hastalığın yayılmasına sebep olacaktır..