TUZLUKÇU BELEDİYESİ TÜM EKİPLERİ İLE ÖNCE İLÇE MERKEZİNDEN BAŞLAYARAK TÜM MAHALLELERİNDE HİJYEN ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA Korona virüs kapsamında bir mesaj yayınladı:
Tarihi: 2020-03-23
Kıymetli Tuzlukçu Halkı,
Öncelikle uyarıları dikkate alan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. EVDE KAL çağrısına hassasiyetle uygulayan ilçe halkımızın duyarlılığına duyarsız kalmamak adına ; Sabah mesai başlaması ile temizlik ve hijyen çalışmalarına başladık. Öncelikle merkez mahallelerimizden başlayarak, Dezenfekte temizlik maddesi dolu su tankerlerimiz ile cadde ve sokaklarımız yıkandı. Yıkamanın tamamlanması ile dezenfekte ilaçlama makinelerimizle hijyen çalışmaları devam ettirilecektir.
Tuzlukçu Belediyesi ve ekipleri siz kıymetli hemşehrilerimin sağlığı için gece gündüz demeden var gücüyla çalışmaktadır.Özellikle ev oturmaları,oda kültürü gibi toplu alanlarda bir araya gelmemeye gayret gösterelim. Bizler tedbirlerimizi artırtıkça Korona Virüsten de korunacağız.İnanıyoruz daha güzel günler göreceğiz ,bu günleri birer anı olarak hatırlayacağız.
Tuzlukçu Belediyesi ekipleri sizler için çalışıyor,lütfen sizlerde onların bu gayretini boşa götürmeyin EVDE KALIN! Hepinizi sevgiler sunuyorum.
EVDE KAL KIYMETLİ HEMŞEHRİM..