MECLİSİMİZ 100.YILI VE ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI’MIZ KUTLU OLSUN .
Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin açılışının 100.Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun.
Tarihi: 2020-04-23
       Başkanımız Nurettin AKBUĞA 100.yıl dolayısıyla mesaj yayınladı:   ”Çok kıymetli hemşehrilerim bildiğiniz üzere bu yıl ülkemiz ve dünyamız büyük bir felakatle karşı karşıya. Korona virüs.. Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mzın 100.yılını buruk bir şekilde kutluyoruz.   Eskisi gibi çocuklarımızın cıvıl cıvıl birbirinden güzel oyunlar oynadığı meydanlar bu sene salgın sebebiyle boş kaldı. Her ne kadar kalbimiz bu konuda buruk olsa da, bizler Tuzlukçu Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarını çocuklarımızın 23 Nisan temalı fotoğraflarına ayırdık.
        Geleceğimizi emanet ettiğimiz, bugünün küçükleri yarının büyükleri çok kıymetli çocuklarımızın Bayramını bir kez daha kutluyorum.”