İLÇEMİZDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR .
Tarihi: 2020-05-01
        Koronavirüsle mücadele ettiğimiz şu günlerde Tuzlukçu Belediyesi olarak İlçemizin güzel görünmesi ve hijyenik olması için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz bu hafta boyunca bağların bakımında ve sulanmasında aynı zamanda Belediyemize ait meyve ağaçların bakımıyla ilgilendiler.İlçemiz orta refüjde temizlik çalışması yapıldı. Bunların yanı sıra Belediye Başkanımız Nurettin AKBUĞA'nın hassasiyetle üzerinde durduğu dezenfekte çalışmaları da görevli ekip tarafından sürdürüldü. Bizler sizler için sahadayız, sizlerde bizim için evde kalmayı sürdürün. Tuzlukçu'da koronavirüs tedbirlerine uyan tüm duyarlı hemşehrilerimiz için bir kez daha teşekkür ederiz.
     Sağlıklı nice güzel baharlar göreceğiz..