TUZLUKÇU BELEDİYESİ OLARAK KORONA VİRÜS İLE MÜCADELE ÇALIŞMALARINA ve MALZEME DAĞITIMINA DEVAM EDİYORUZ
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA korona virüsle mücadele kapsamında daha iyi hizmet verebilmek adına bu güne kadar İlçe merkez ve Mahallelerimizde Kamu Kurumları, Camiler, İşyerleri, Araçlar, Parklar vb yerleşim alanlarında belirli aralıklarla dezenfekte çalışmalarımızı sürdürdük. Korona virüs tehtidi hala daha geçmediği için, çalışmalarımıza ilk gün ki titizlikle devam etmekteyiz.
Tarihi: 2020-05-08
Bu kapsamda, Yaşlılarımıza, hastalarımıza tedavileri ve ihtiyaçları için hizmet aracımızla (İlaç, Hijyen Malzeme, Hastaneye nakil ve diğer benzeri ihtiyaçları) 35.000 Adet Cerrahi Maske, 2.000 Adet Hijyen Eldiven, 125.Lt, Dezenfekte Sıvı, 50 Lt Kolonya, 80 Adet Hijyen Tulum vb. temizlik malzemesi dağıtımı Belediyemiz ve Mahalle muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde, Kurum, Kuruluşlar, Esnaf ve halkımıza yaptık ve halen de ihtiyaçları karşılamaya devam etmekteyiz.
İçişleri Bakanlığı tarafından, Berber, güzellik salonu/merkezi, kuaför vb. iş yerlerinin, 11.05.2020 tarihinde faaliyete geçebileceklerine ilişkin karar alınmıştır. Tuzlukçu Belediyesi olarak İlçemizde hizmet verecek berberler, ekiplerimiz tarafından dezenfekte edilmiştir.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan AKBUĞA şu sözleri dile getirdi:
“Sevgili Tuzlukçu hemşehrilerim, Koronavirüs tehlikesi hala daha devam etmektedir. Bazı kısıtlamaların kalkması virüs tehlikesinin geçtiği anlamına gelmiyor. Bu konuda hassasiyet göstereceğinizi düşünüyorum. Tuzlukçu Belediyesi olarak bizler, sizlerin sağlığı için İlçemizde hizmet veren her yeri özenle dezenfekte ettik. Unutmayalı ki virüs bizlerin alacağı tedbirlerden daha güçlü olmayacaktır. Bizler tedbirlerimizi sürdürmeye, hijyen kurallarına uymaya ve maske takmaya devam edelim”.