BAHARIN GÜZELLİKLERİ...
Bir tarafta yeşeren bağlarımız,bir tarafta bereketli buğdaylarımız,üzümlerimiz birbirinden güzel bahar çiçeklerimiz
Tarihi: 2020-05-11
   Doğa adeta renk cümbüşü yaşıyor bugünlerde...Tabi ki bizler bu süreci göremiyoruz,şuan evlerimizdeyiz.Ama olsun bugünlerde geçecek,en güzel günlerde yine hep beraber olacağız.Ve bugünler bizlerin hafızında birer anı olarak kalacak.Tek dileğimiz sevdiklerimiz,ailemiz ,dostlarımız bu hastalığa yakalanmasın.Hayatta olsun yaşasın.Belki bu mayıs ayında kırlarda olamadık,rengarenk çiçekleri dalında göremedik.Ama inaniyoruz ki gelecek yıl mayısta bunları canlı canlı görüp,koklayacağız.O zamana kadar da pandemi günlerimizi evde geçireceğiz.
   Tabi ki kurallara uyarak.Bu fotoğrafları İlçemizin çeşitli yerlerinden sizler için derledik.Tüm Tuzlukçu halkına saygı ve selamlarımı gönderiyorum.Sağlıkla kalın.