BAĞLARA SIVI GÜBRE AĞAÇLARA HAŞERE İLACI VERİLDİ.
Tarihi: 2020-05-16
   Belediyemizin diktiği meyve ağaçlarına bugün haşere ilacı verildi.Aynı zamanda bağlara da sıvı gübre takviyesi yapıldı.Başkan AKBUĞA’nın koronavirüs önlemlerini alarak sahaya çıkması görevli personele de morel oldu .
   Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan AKBUĞA şu sözleri dile getirdi:” Bağlarımız her geçen dahada güzelleşiyor.Havaların giderek ısınmasıyla oluşacak haşerelere karşı şimdiden önlemimizi aldık.Bu sene meyve ağaçlarımızda da oldukça güzel gelişim gözlemledik.Belediyemizde oluşturduğumuz bi ekip vasıtasıyla bağlarımız ve meyve ağaçlarımızın düzenli olarak bakımları yapılmaktadır”.