19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.
Başkan AKBUĞA 19 Mayıs dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Tarihi: 2020-05-19
   “19 Mayıs 1919 Türk Milleti için önemli tarihlerden biri.Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Bandırma Vapuruyla Samsun’a çıkması Kurtuluş Savaşı’mızın ilk meşalesi olmuştur.Kahraman Türk Milleti’nin tam bağımsızlık mücadelesi o gün başlamıştır.Bugün geleceğimizi emanet ettiğimiz Gençlerimize bayram olarak hediye edilmiştir.Kıymetli gençler,unutmayın ki bu ülkenin her karış toğrağında Kahraman şehitlerimizin kanı var.Mehmet Akif Ersoy’un da dediği gibi,Bastığın yerleri toprak diyerek geçme tanı...İşte bu satırlar öyle kolay yazılmadı.Ne büyük acılar atlattı bu millet.Ve sonunda zafer Türk Halkının oldu.Sizler,şanlı ay yıldızı bizlerden sonra yüceltecek kıymetli evlatlarımızsınız.Sizlerin değeri bizlerin yanında çok büyük.O sebepledir ki,bu ülke için çok çalışın,çabalayın.Bizler Tuzlukçu Belediyesi olarak sizleri her daim destekliyeceğiz.Eğitimden,spora,sanattan,bilime elimizden gelen her desteği sizlerin hizmetinize sunduk ve sunmaya da devam edeceğiz.Gerek yıl sonu kamplarımızda,gerekse okullara ücretsiz olarak dağıttığımız üniversite hazırlık kitaplarında sizlerin yanınızda olduğumuzu hep hissettirdik.Elbetteki çalışmalarımız bunlarla sınırlı kalmayacak,her geçen sizler için daha iyi bir Tuzlukçu oluşturacağız.
     Çok kıymetli Tuzlukçulu genç hemşehrilerim sizlerin bayramını bir kez daha en içten duygularımla kutlar,hayatınızda hep başarılı olmanızı bu ülke için yararlı evlatlar olmanızı temenni ederim.”