BAŞKAN AKBUĞA PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI .
Tarihi: 2020-05-22
      Bugün Sabah saat: 09.30 da Başkan AKBUĞA Personeliyle Covid-19 tedbirleri nedeniyle erken bayramlaştı.  Bayramlaşma sırasında sosyal mesafe korundu.Maske takıldı. Aynı zamanda Başkan AKBUĞA tüm personele çikolata hediye ederek iyi bayramlar diledi. Kısa bir konuşmanın ardından Başkan AKBUĞA şu sözleri dile getirdi: ”Belediye Çalışanlarımıza bu zorlu süreçte göstermiş oldukları birlik beraberlik ve fedakarca çalışmalarından ötürü teşekkür ederim. Kendilerinin açık arayan değil Açık kapatan davranışları takdire şayandır.
      Ramazan Bayramında sokağa çıkma kısıtlaması ve Bayramlaşma töreni olmayacağından şimdiden sizlerin bayramlarınızı kutlar Aileniz ve yakınlarınızla kavuşacağınız nice bayramlarda buluşmak ümidiyle”dedi.