ŞÜKÜRLER OLSUN CUMA NAMAZIMIZA DA EDA ETTİK.
Tarihi: 2020-05-29
      Ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebiyle bir süredir cemaatla Cuma namazlarına ara verilmişti.Alınan kararlar neticesinde bu Cuma günü salgından sonra ilk defa cemaatla cuma namazı kılındı.Namaza öncesi Tuzlukçu Belediyesi de tüm camilerde ekip halinde hazır bulunarak vatandaşı virüse karşı uyararak gerekli malzemeleri dağıttı.
     Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan AKBUĞA şu sözleri dile getirdi:
     ”Zorlu günlerden geçtiğimiz bugünlerde,maneviyatımızın temeli olan cuma namazımızı cemaatla bugünde eda edebildik,şükürler olsun.Tabiki halk sağlığı çok önemli.Belediyemizin ekipleri tüm camilerde ve pazar yerlerinde tam tedbirle hazır bulundular.Sosyal mesafe kuralları ,maske dağıtımı ve el desenfektesi yapıldı.Bir gün öncesinden cemaatin gireceği her yer özel olarak yıkanıp dezenfekte edildi.Ayrıca tüm cemaate maske dağıtımı yapıldı.Merkeze uzak mahallerlermizde ise maske ve dezenfekte desteği muhtarlarımızı aracılığyla gerçekleşti.Salgından bu yana Belediye olarak vatandaşlarımızın tümüne yetecek kadar maske desteğinde bulunduk,bulunmayada devam ediyoruz.Umarız bundan sonraki süreçte daha sağlıklı günler olur.Kılınan cuma namazının ve dualarımızın kabul olması dileğiyle.” Dedi.