20 MART'TAN BERİ KAPALI OLAN TUZLUKÇU PAZARI TÜM TEDBİRLER ALINARAK BUGÜN İLK DEFA AÇILDI.
Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 salgını sebebiyle halk sağlığını korumak için 20 Mart’tan bu yana Tuzlukçu da sebze ve meyve pazarının kurulmasına yasak getirilmişti.
Tarihi: 2020-06-03
  Bugün o yasak kalktı ve pazarcılar İlçemizdeki Kapalı Pazar alanında tezgahlarını kurmaya başladılar. Bugünden itibaren Tuzlukçu Pazarının ÇARŞAMBA günü kurulmasına karar verilmiştir. Başkan AKBUĞA Pazar tezgahlarını tek tek ziyaret ederek bereketli pazarlar diledi, ayrıca maskesi olmayan pazarcılara ve vatandaşlara da maske dağıttı.
   Konuyla ilgili olarak açıklama yapana Başkan AKBUĞA şu sözleri dile getirdi:
“Salgın hastalık sebebiyle Tuzlukçu’da vatandaşlarımızın sağlığını korumak için 20 Mart itibariyle pazarımızı kapatmıştık. Yeni normalleşme sürecinde gerekli tedbirleri alarak pazarımızı yeni günü olan Çarşamba günü açmaya karar verdik. Belediye Zabıtası ve görevli personel Pazar araçlarını sıkı denetimden geçiriyor. İlçemize taze sebze ve meyve gelmesi konusunda pazarcılara gerekli uyarılarda bulunduk ve personelimizde bu konuda hassasiyetle görevlerini yerine getirmektedir. Bu süreçte maske takımı ve sosyal mesafe kurallarına uyulması gerektiğini bir kez daha vurgulamak isterim.
  Virüs tehlikesi hala geçmiş değildir”. dedi.