MUĞLA BÜYÜKŞEHİRDEN TUZLUKÇUYA ÇAM FISTIĞI FİDANI YARDIMI.
Tarihi: 2020-06-22
     Başkanımız Nurettin AKBUĞA geçtiğiniz günlerde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman GÜRÜN’ü makamında ziyaret etmişti.İlçemizde büyük bir ağaçlandırma seferberliğinin başladığını dile getiren AKBUĞA,Muğla Büyükşehir Belediyesinde de fidan desteğinde bulunmasını talep etmiştir.Bu talebine karşılık Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman GÜRÜN ilçemizde çam fıstığı fidanı göndermiştir.Konuyla ilgili açıklama yapan AKBUĞA; İlgi ve alakasından ayrıca misafirperverliğinden ötürü Sayın GÜRÜN’e teşekkürlerini dile getirmişti.
    Ayrıca Tuzlukçumuza gelerek fidanları teslim eden Muğla Büyükşehir Belediyesi personeline de ayrıca teşekkür ederiz.Daha yeşil bir Tuzlukçu için çalışmaya devam..