TUZLUKÇU BELEDİYESİNDEN BEBEKLERE MAMA MÜJDESİ.
Tarihi: 2020-06-26
       Tuzlukçu Belediyesi olarak başlattığımız “Hoş geldin Bebek” projesiyle İlçemizde doğan her bebeğe set hediye etmiştik. Bu projemiz oldukça beğeni kazanmıştı. Tuzlukçu Belediyesi olarak bu projeyi daha kapsamlı bir hale getiriyoruz. Doğumdan itibaren (0-6 ay) bebek maması Belediyemiz tarafından hediye edilecektir. Bu konuda açıklama yapan Başkan AKBUĞA projenin detaylarını şöyle dile getirmiştir:
     “Kıymetli Tuzlukçulu hemşerilerim, doğumdan itibaren her çocuğumuzun ilk ay bebek maması Belediyemiz tarafından ücretsiz olarak karşılanacaktır. Çok yakın zamanda hayata geçireceğimiz bu projemizde çocuklarımızın haftalık tüketeceği mamalar ailelere teslim edilecektir. Bu projeyle özellikle maddi durumu kötü olan ailelerimizin mama yükünü hafifletmek ve gelecek nesillerimizin daha sağlıklı büyümesini hedeflemekteyiz. Mama fiyatlarının yüksek olması ve her ailenin mama ihtiyacını karşılayacak durumunun olmayacağını da göz önünde bulundurarak İlçemizde yaşayan tüm ailelere mama desteğinde bulunacağız. Bebek maması anne yada babadan herhangi birine her ay düzenli olarak imza ve mamanın boş kutusunu getirmesi şartıyla görevli personellerimiz tarafından teslim edilecektir. Bir ayda toplam 4 kutu mama (1 kutu net 400 gr.) verilecektir. Diğer bir şart ise ailelerin Tuzlukçu’da oturuyor olmasıdır.
     Böylesine güzel proje tüm bebeklerimize ve ailelerine hayırlı uğurlu olsun, Tuzlukçulu bebekler çok şanslı.”