TUZLUKÇU İLÇESİ’NDE 2. ETAP TOPLU KONUT YAPILMASI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI.
Tarihi: 2020-07-09
Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA;

Bugün Ankara’daki programında, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığında yapmış olduğu görüşmeler neticesinde, İlçemiz de 06 Temmuz 2020 tarihinde yapılan Kura çekimi sonucunda 126 Konut için hak sahipliği elde eden vatandaşlarımızın TOKİ evlerinin Proje İhalesinin tamamlandığı bilgisini almıştır. TOKİ evlerinin yapılması ihalesi de 2020 Yılı Ağustos ayının 3. Haftasında yapılacak olup, Eylül ayında da İnşaatların yapına başlanacağı bilgisini almıştır.  Ayrıca yapılan görüşmelerde Toplu Konut İdaresi kura çekilişinde hak sahipliliği kazanamayanlar ve yeniden ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için ise yeterli başvuru yapılması durumunda 2021 yılı için 2. etap TOKİ evleri yapılacağı söylenmiştir.

TOKİ 2. Etabı için müracaat etmek isteyen vatandaşlarımızın, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.
(0332 861 20 05’den de İlgili birime kayıt yaptırabilirler.)