TUZLUKÇU BELEDİYESİ ÇÖP KAMYONU FİLOSUNA YENİSİNİ EKLEDİ
Tarihi: 2020-07-24
                 Başkan AKBUĞA’nın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler sonucunda Belediyemize bir adet Mitsubishi Fuso Center 9B MT şasi üzerine KADEME 6+1 m3 çöp kamyonu hibe edildi. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan AKBUĞA şu sözleri dile getirdi:” Belediyemize ait hizmet araçlarımıza her geçen gün yenisini ekliyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Belediyemize bir adet yeni araç daha kazandırdık. İlçemizde temizlik adına daha iyi hizmet verebilmek için yeni sistem araçlarla çalışıyoruz. Ve bu konuda Belediyemizin araçları da tam donanımlı ve hepsi yeni modellerden oluşmaktadır .
                 Bu konuda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat KURUM’a , Bakan Yardımcılarına ve Daire Başkanlarına teşekkür ederim. Daha temiz,daha güzel bir Tuzlukçu için çalışmaya devam edeceğiz. Belediyemize kazandırdığımız yeni çöp kamyonu Tuzlukçumuza hayırlı uğurlu olsun.”