BAĞLARIMIZ ÜZÜM VERDİ.
Üç yıl önce toprakla buluşturduğumuz o küçük dallar bugün üzüm vermeye başladılar.İlçemizin giriş noktasında bulunan kötü bir görüntüye sahip olan eski kum ocakları Belediyemiz sayesinde üzüm veren bağlara dönüştü.
Tarihi: 2020-08-21
     Tuzlukçu Belediyesine ait olan üzüm bağları yoldan geçen herkesin ilgisini çekmekte ve böylesine güzel bir çalışmaya vesile olduğumuz için her kesimden vatandaşımızdan tebrikler teşekkürler almaktayız.Bizler Tuzlukçu’nun güzelleşmesi için her gün ,gece gündüz demeden tüm ekiplerimizle bağ alanında ciddi çalışmalar gösterdik.Emeği geçen tüm ekip çalışanlarıma ve bizlere teşekkürlerini ileten kıymetli Tuzlukçu halkına selamlarımı iletiyorum.Sabırla,azimle,hevesle çıktığımız bu yolda 3.yılda böylesine güzel bir manzarayla karşılaşmak tüm yorgunluğumuza değdi.Tuzlukçumuzun daha güzel yarınları için çalışmaya devam edeceğiz.