BELEDİYEMİZE AİT EKİPLER DEZENFEKTE ÇALIŞMASINA DEVAM EDİYOR
Tarihi: 2020-08-31
    Son zamanlarda artan Covid-19 vaka ve bulaşmaların arttığından İlçemizde vatandaşlarımızın ve çalışanların yoğun olduğu Kamu kurumlarımızda geçen haftadan başlamak üzere dezenfekte çalışmalarımız başlamıştır. Kaymakamlık (Hükümet Konağı) başta olmak üzere, Belediye ve bu gün de İlçe devlet Hastanesi olmak üzere sırası ve yoğunluğun fazla olan kurumlarda dezenfekte yapılmaya devam edilecektir. Covid-19 salgının henüz daha bitmediği ve bu hastalığın bulaşıcı özelliğe sahip olması gerekçesi ile kontrollü yaşamda uyulması gereken tüm kuralları itinayla sürdürmeliyiz.Maske,hijyen ve mesafe kurallarına uymalıyız.     Tuzlukçu Belediyesi olarak bizler halk sağlığı için dezenfekte ve hijyen çalışmalarına önem veriyoruz.  Unutmayalım ki koronavirüs bizim alacağımız tedbirlerden daha güçlü değil.  Lütfen sağılığımız için kontrollü yaşam kurallarına uyarak hareket edelim.