HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR
Tarihi: 2020-09-02
      Belediye Başkanımız Nurettin AKBUĞA’nın hayata geçirdiği “Hoşgeldin Bebek” projesi kapsamında ziyaretler devam ediyor. İlçemizde yeni doğan bebeklere set halinde hastahane çıkışı hediye edilmektedir. Bebeklerin temel ihtiyaçlarının yer aldığı setlerde aileler tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır. Bu dönem ziyaretlerimiz görevli personel tarafından Covid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleşmektedir. Ağustos ayı içinde ziyaret ettiğimiz yeni doğan bebeklerimiz ve bulundukları mahalleler şöyledir:
    Yasin Aras USLU Aşağı Mahalle, Yaren Su ÖZKAN Çöğürlü Mahallesi, Fatma İkra APLAK Yukarı Mahalle, Kasım Efe ÖZALP Pazar Mahallesi, İsmet ÇOBAN Konarı Mahallesi ve Aşağı Mahalleden ikiz bebekler Rüzgar – Yağmur ŞEN. Yeni doğan tüm bebeklere hayırlı, sağlıklı uzun ömürler diler ailelerini bir kez daha tebrik ederiz.