TUZLUKÇU’DA COVİD-19 DENETİMİ YAPILDI.
Tarihi: 2020-09-04
    Tuzlukçu’da kapsamlı Corona virüs denetimi yapıldı. Denetime İlçe Kaymakamı Abdullah YÜKSEL, Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA, Tuzlukçu Şehit Halim ÜNAL İlçe Devlet Hastahanesi Başhekimi Didem AKKAYA ve kolluk kuvvetleri katıldı. Tuzlukçu İlçesinde hizmet veren tüm marketler, dükkanlar, berberler ve lokantalar denetim kapsamında incelendi ve işletmecileri ile görüşüldü. Covid-19 salgının devam ettiği, maske ve mesafe ve hijyen kurallarına önemle uyulması gerektiği denetim sırasında sıklıkla dile getirildi. Halk sağlığı açısından ciddi anlamda risk oluşturan ve süreklilik oluşturan ya da kurallara/önlemlere aykırı davranışlarda ısrar edenler için ise İl/İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurullarınca belirlenecek cezalar mülki idare amirlerince uygulanacaktır.  ”Sağlık İçin Hepimiz İçin” lütfen kurallara uyalım.