ÇOCUK KÜLTÜR EVİNE GENÇLER İÇİN KÜTÜPHANE
Tarihi: 2020-10-03
   Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA’nın hayata geçirdiği en önemli projelerinin arasında yer alan gençlere ve çocuklara okuma alışkanlığı kazandıracak Kütüphane bugün itibariyle açıldı.Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Başkan AKBUĞA projenin detaylarını şu sözleriyle dile getirdi. “Tuzlukçu Belediyesine bağlı Çocuk Kültür Evine ait odaların birinde gençlerimizi için kapsamlı bir kütüphane oluşturduk.Tamamı gönüllülerin bağışıyla oluşturulan kütüphane İlçemizde yaşayan ve okuma hevesi olan tüm gençlerimize hitap edecek.Pandemi dolayısıyla ne yazık ki açılışımızı tedbirler alarak oldukça az kişiyle gerçekleştirdik.Şuan için Kültür Evimizin bir kısmını faaliyete geçirmiş olduk.       En yakın sürede Kültür Evi,tiyatrosu,spor sahası,sanat atölyesi ve kafetaryasına da hizmete sunacağız.Üniversiteye hazırlanan,sınavlara girecek olan öğrencilerimiz ev ortamında yeteri kadar ders çalışamadıklarını ve bu yüzden sıkıntı yaşadıklarını dile getirmişlerdi.Bizler de onların bu taleplerine kayıtsız kalmadık.Asıl amacı Çocuklara yönelik hizmet verecek olan binamızda gençlerimize de bir alan oluşturduk.Atatürk Çocukları kütüphanesinin kurulmasında bizlere destek olan gönüllü kitap bağışları toplayan başta Mesut Tim olmak üzere tüm kitap bağışçılarına teşekkür ederim.Kütüphanemizin tüm gençlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim”.