BAŞKAN AKBUĞA ŞİRKET İŞÇİ MAAŞLARINDA ANLAŞMAYA VARILDIĞINI MÜJDELEDİ
Tuzlukçu Belediyesine ait TUZLUKÇU BELEDİYESİ PERSONEL LTD.ŞTİ bünyesinde çalışan işçilerin maaşlarına yapılan zam ile ilgili açıklama yapan Başkan AKBUĞA şu sözleri dile getirdi:
Tarihi: 2020-12-07
    “Tuzlukçu Belediyesi TUZLUKÇU BELEDİYESİ PERSONEL LTD.ŞTİ bünyesine taşerondan kadroya geçen 18 işçi de sendikalı olarak toplu sözleşmesini imzaladı. 2020 yılı 15 Kasım itibariyle ortalama 4 bin 500 lira maaş alacak olan çalışanlar arasında asgari ücrete tabi işçimiz kalmamıştır. KHK ile Belediyelerde kurulan şirket çalışanlarının kadroya geçmesiyle Tuzlukçu Belediyesi işçilerinin tamamı toplu sözleşme kapsamına alınmıştır. Genel-İş Sendikası ile Tuzlukçu Belediyesi arasında yapılan görüşmelerimizin tamamlanmasıyla, işçi maaşları 4 bin 500 liraya yükseltilmiştir. Böylelikle Tuzlukçu Belediyesi’nde çalışan en düşük maaşlı işçimizin maaşı 4 bin 500 lira olmuştur. Personelimize hayırlı uğurlu olsun”.