BAŞKAN AKBUĞA’DAN TUNÇ SOYER’E ZİYARET
Tarihi: 2021-02-05
     Başkanımız Nurettin AKBUĞA, bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç SOYER’i makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketi ve deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini sunan AKBUĞA, aynı zamanda İlçemiz’in meşhur ipek halı dokumasını da Sayın SOYER’e hediye etti. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan AKBUĞA, ziyaretin detaylarını şöyle dile getirdi:
     “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç SOYER’i makamında ziyaret ettik. Yaşanan deprem ve sel felaketi sebebiyle yaşadığımız üzüntüyü dile getirdik. Tuzlukçu halkı olarak her zaman yardımseverliğimizi ve mağdur olan İzmirlilerin yanında olduğumuz desteğini dile getirdik. Ziyaret amaçlarımızdan biri de İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için önemli projelerin sunulmasıydı. Sayın SOYER ile yaptığımız görüşmede Tuzlukçu’nun tarımsal ve ekonomik anlamda ilerlemesi, üreticinin zarar etmemesi ve İlçemizde hedeflediğimiz eleme paketleme tesisi hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Tuzlukçumuz’un meşhur ipek halısını ve üzüm pekmezini kendilerine hediye ettik.” Dedi.