ÇAYLAR BAŞKAN’DAN
Tarihi: 2021-03-23
    Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid19 salgını sebebiyle kapanan kahvehanelere destek olmak isteyen Başkan AKBUĞA,İlçe’de bulunan tüm kahvehanelere çay ve şeker hediye etti.Kahvehane ve çay ocağı işletmecileri ile makamda bir araya gelen AKBUĞA; konuyla ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi:
    “Pandemi dönemi dolayısıyla mağdur olan ,kepenk kapatan esnafımıza destek olmak için bugün kahvehane ve çay ocağı olan işletmecilerimizin her birine 5 kilogram çay ve 5 kilogram şeker hediye ettik.Esnafımızın yanında olmak ve mağdur olmalarını engellemek için çalışmalar yapıyoruz.Yıllarca bizlere hizmet veren kahvehanecilerimizin bugün zor günlerinde yanlarında olmak için,Çaylar Bizden dedik.Dileğimiz pandemi döneminin bir an önce bitmesi, tüm dünyanın ve ülkemizin bu salgından kurtulmasıdır.”