İLÇEMİZİ GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ
Tarihi: 2021-04-02
    Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA’nın bahar ayının gelmesiyle İlçe genelinde başlattığı peyzaj, temizlik ve yeşillendirme çalışma programı ağaç dikimiyle başladı. Toplamda 700 adet mavi selvi çam (Arizona türü) İlçemizin cadde, sokak ve parklarına Belediye personeli tarafından özenle dikildi. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Başkan AKBUĞA, şu sözleri dile getirdi:
    “İlçemizi daha yeşil yarınlarına taşımak için Tuzlukçu Belediyesi olarak birçok proje çalışması yapıyoruz. İlçemiz temiz cadde ve sokaklarıyla dışarıdan gelen misafirlerimizin oldukça dikkatini çekmekte ve makama ziyarete gelen herkes bu konuda yaptığımız özverili çalışmadan ötürü teşekkürlerini sunmaktadır. Belediye Başkanı olarak seçildiğim günden beri en büyük projem Tuzlukçu’yu yeşillendirmek olmuştur. Ve bu süreçte de oldukça başarılı yol izledik. İlçemizin orta refüj kısmını daha önceki yıl ağaçlandırmıştık. Bu sefer diğer kaldırım tarafını da ağaçlandırarak güzel bir görüntü oluşturduk. Aynı zamanda; Yukarı Mahalle Kadir Bulut Parkı, Orta Mahalle İsa Yumurtacı Parkı, Mithat Paşa Caddesi ve Yukarı Mahalle Düğün Salonu etrafı Belediye personelimiz tarafından ağaçlandırılmıştır. Kısa zamanda yoğun mesai harcayarak tüm ağaçları özenle diken Belediye personelimize çalışmalarından dolayı tebrik ederim. Ağaç dikimi sırasından duyarlılık gösteren ve çalışmalarımızdan ötürü bizleri arayarak sevinçlerini, heyecanlarını dile getiren hemşehrilerime de teşekkürlerimi sunarım. Daha güzel, temiz ve yemyeşil Tuzlukçu için söz verdiğimiz gibi, daima çalışacağız.”