1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI COVİD SEBEBİYLE ERKEN KUTLANDI
Tarihi: 2021-04-28
1 Mayıs işçi bayramı dolayısıyla Tuzlukçu Belediyesi Başkanı Nurettin AKBUĞA Belediye’de görevli işçilerle bir araya geldi.Belediye İşçilerinin bağlı olduğu DİSK GENEL İŞ Sendikası Konya Şube Başkanı Mustafa TAMER’de işçilerle bir aradaydı.Covid 19 salgını ve tam kapanma sebebiyle Başkan AKBUĞA bu yıl işçilerin Bayramını erken kutladı.Yıl içinde işçilere yapılan yüksek zamdan ve İlçede yapılan hizmetlerden bahseden AKBUĞA’yı işçileri alkışlarla onurlandırdı.
Başkan AKBUĞA tüm işçilerin eşit derecede hakları sahip olmaları için tüm gücüyle çalıştıklarını ayrıca dile getirdi.Yaklaşık 1 yıldır Covid 19 mücadelesinde sahada gece gündüz demeden aktif olarak görev yapan Belediye Personeline de teşekkürlerini dile getirdi.