BAYRAM ÖNCESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Tarihi: 2021-04-30
Tuzlukçu Belediyesi Park ve Bahçelerden sorumlu ekipler dün itibariyle yoğun mesai harcayarak İlçe’nin genel sokak temizliği,sulama ve budama çalışmalarında bulundu.Hafta boyu sürecek çalışmada ekipler,Belediye tarafından dikilen tüm ağaçları suladı.Budanacak ağaçlar özenle budandı.Park içinde yer alan ağaçlarında bakımları yapıldı.Diğer bir grup ekip ise Belediyeye ait bağ alanında çalışmalarını sürdürüyor.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Başkan AKBUĞA; “Salgın sebebiyle evlerimizde olsakta bizler Tuzlukçu Belediyesi olarak her daim vatandaşımızın hizmetindeyiz.Bu yıl ilçe genelimizde diktiğimiz ağaçların bakımlarını periodlar halinde yapıyoruz,budama çalışmalarını yapıyoruz.Baharın gelmesiyle beraber Bağlarımızda da yoğun mesai devam ediyor.İlçemizi temiz ve ağaçlarıyla yemyeşil yapmak için tüm ekiplerimiz pandemi döneminde sahada aktif şekilde görevlerini yerine getiriyor.”sözlerini dile getirdi.