TUZLUKÇU BELEDİYESİ OLARAK RAMAZAN AYINDA VATANDAŞIMIZIN YANINDA OLDUK
Tarihi: 2021-05-04
    Mübarek Ramazan ayının gelmesiyle, ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar, kurum ve kuruluşlar Belediyemize toplamda 860 adet gıda kolisi ve alışveriş kartı göndermiştir. Bu yardımlar mahalle muhtarlarınca belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere teslim edilmiştir. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan AKBUĞA, yapılan yardımlar konusunda detaylı bilgileri şu sözlerle dile getirdi:
    “Böylesine anlamlı ve mübarek ayda ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. Salgın hastalık sebebiyle çalışamayan zor durumda kalan ailelere, ve küçük esnefa Tuzlukçu Belediyesi olarak yardım eli uzattık. Temel mutfak malzemelerinden oluşan kolileri Mahalle muhtarlarımız aracılığıyla imza karşılığı hak sahiplerine teslim ettik. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmemek adına günlerce süren özenli bir çalışma yaptık. Sağolsunlar, muhtarlarımız bu konuda bizlere destek verdi. Yapılan her hayrın gizli olanı makbuldür diyerek hiçbir şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın isimlerinin yazılı olduğu bilgileri paylaşmadık. Tuzlukçu Belediyesi olarak mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin ocaklarında bir tencere kaynamasına vesile olduysak, ne mutlu bizlere. Ayrıca gıda yardımı konusunda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek veren; kurum-kuruluşlara ve hayırseverlere İlçe halkım adına teşekkürlerimi iletirim.”. dedi.