TEŞEKKÜRLER NİLÜFER BELEDİYESİ
Tarihi: 2021-08-25
Tuzlukçu Belediyesi ile Kardeşlik temaslarını bu dönemde devam ettiren Bursa Nilüfer Belediyesi, Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 araç hibe etmiştir. Belediye Başkanımız Nurettin AKBUĞA, bugün Nilüfer’e giderek, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay ERDEM’İ makamında ziyaret ederek gerekli resmi işlemleri yerine getirmiştir. Ayrıca Başkan AKBUĞA; “Tuzlukçu Belediyesine vermiş oldukları tüm desteklerden ötürü başta Belediye Başkanı Turgay ERDEM olmak üzere tüm Belediye personeline, şahsı ve İlçesi adına “ teşekkürlerini dile getirmiştir.
Ziyaretlerinin ardından Nilüfer Belediyesi’nden ayrılan Başkan AKBUĞA, geçen dönem Nilüfer Belediyesi’nde Başkanlık yapan Mustafa BOZBEY’İ de ziyaret etmiştir. BOZBEY ve AKBUĞA Tuzlukçu İlçesine yapılan yatırımlardan ve bu dönem Nilüfer- Tuzlukçu arası Kardeşlik diyaloglarından söz ederek, sohbet etmişlerdir.