TUZLUKÇU BELEDİYESİ'NDEN BİR İLK DAHA
Tarihi: 2021-11-19
Tuzlukçu Belediyesi Kadının Toplumda yeri ve kadınlara yönelik şiddettin son bulması için bir ilke daha imza attı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan HÜRRİYET'in ev sahipliği yaptığı,Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonunun ve birçok Kadın Belediye Başkanının katıldığı "Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı Ptorokolü" nün imza töreni yapıldı.Tuzlukçu Belediye Başkanımız Nurettin AKBUĞA'nın trafik kazası sonrası geçirdiği rahatsızlığından dolayı törene temsili olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ergün BÜYÜKSÜTÇÜ katıldı. Tuzlukçu Belediyesi imzaladığı bu protokol ile bir kez daha kadın haklarının yanında olduğunu, kadına karşı şiddetin karşısında olduğunu dile getirdi.Protokol imza töreninde Tuzlukçu Belediyesi'nin kadınlara yönelik hayata geçirdiği projelerde anlatıldı.Şiddetsiz bir toplum için Çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.