23 NİSAN’DA BELEDİYE BAŞKANI MAKAMI ÇOCUKLARA EMANET...
Tarihi: 2022-04-22
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bu yıl Tuzlukçu Belediyesi Başkanlık makamı Mimar Sinan İlkokulu’ndan öğrencilerimize emanet edildi. Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA’nın şehir dışında olması sebebiyle Mevlüt ATAR Başkan Vekili olarak öğrencileri, Belediye Başkanı makamında ağırladı ve dileklerini dinledi. Öğrencilerin Tuzlukçu için en çok istediği konulardan biri de, yeşil bir Tuzlukçu ve gelecekte Tuzlukçu’nun çöl olmaması dileğiydi. Ayrıca sporu sevdiklerini, okullarında spor aktiviteleri için daha çok imkân olması temennilerinde de bulundular.
Bu yıl sürpriz konuğu ise Mimar Sinan İlkokulu öğrencilerinden Muhammed TAŞ oldu. Muhammed’in en büyük dileği ise Tuzlukçu’nun çöl olmaması ve daha fazla ağaç dikimi yapılmasıydı. Muhammed ve diğer tüm öğrencilerimizi iyi niyetli dilekleri ve güzel düşünceleri için tebrik ediyoruz. Tüm Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.