İLÇEMİZDE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KAPSAMINDA ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ.
Tarihi: 2022-07-16
15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlenen program ilk olarak İlçemiz Mezarlık Camii’nde okunan Mevlid-i Şerif’in ardından şehitliklerin ziyaret edilip duaların okunmasıyla başladı. Ardından İlçe Kaymakamı Sayın İsa BERTAN, Belediye Başkan Vekili Yusuf TAŞGIN, İlçe Emniyet Amiri Lütfü ÖZCAN, İlçe Jandarma Komutanı Celalettin ÇOLAK, daire amirleri ve muhtarların katılımıyla şehit aileleri ziyaret edildi.
Program 20.45’de İlçemiz Cumhuriyet Alanında, aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okumasıyla başlamıştır. İlçe Kaymakamı İsa BERTAN günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirmiştir. Program sinevizyon ve 15 Temmuz hain darbe teşebbüs gecesinden kesitler sunan kısa film ve günün anlamını belirten şiirler, Kuran Tilaveti, ilahiler okunmuştur. Belediyemiz tarafından programa katılan herkese sıcak çorba ikramı yapılmıştır. Saat gece yarısı 00.13’ü gösterdiğinde Şehitlerimizin anısına tüm camilerde selalar okunmuştur.