29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI KAPSAMINDA ATATÜRK ANITINA ÇELENK KONULDU.
Tarihi: 2022-10-28
   İlçemiz Cumhuriyet Meydanında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. Yılı kutlamaları proğramı kapsamında çelenk sunma töreni yapıldı. Çelenk sunma törenine İlçe Kaymakamımız Sayın İsa BERTAN, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Nurettin AKBUĞA ile Kurum Müdür ve Amirleri katıldı.
Tuzlukçu Kaymakamlığı ve Tuzlukçu Belediye Başkanlığımız çelenklerinin Atatürk Anıtına konulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla çelenk konulması töreni son buldu.
   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama programı yarın saat: 11.00 de İlçemiz Şehit Birol Dağlı Parkı (Cumhuriyet Meydanı) da başlayacak olup, tüm İlçe halkımıza duyurulur.