GÖZET DEDE TÜRBESİNDE ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI.
Tarihi: 2022-12-05
İlçemiz Çöğürlü Mahallesi'nde bulunan Gözet Dede Türbesinin bakım çalışmaları Belediyemiz tarafından tamamlandı. Projenin detayları hakkında bilgi veren Başkan AKBUĞA şu sözleri dile getirdi:
Tuzlukçu Çöğürlü Mahallemizde bulunan Gözet Dede Türbesi için Belediyemiz tarafından tasarlanan peyzaj projesi tamamlandı. Proje kapsamında öncelikli olarak türbenin dış bakımları ve boyası yapıldı. Ardından çevre düzenlemesi yapılarak etrafı tel örgülerle çevrildi ve türbe etrafı aydınlatıldı. Kamelyalar ve belirlenen alanda yeşillendirme çalışmasıyla proje tamamlanmış oldu.Öncesinde bakımsız bir halde bulunan türbe etrafı projemiz sayesinde daha güzel bir görüntüye kavuştu. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.