TUZLUKÇU BELEDİYESİ MİSAFİRHANESİNİ DEPREMZEDELER İÇİN AÇTI
Tarihi: 2023-02-22
Tuzlukçu Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen ve bulundukları yerleri terk etmek zorunda kalan afetzedeler için Belediyeye ait Hüyük Tepesi’nde bulunan misafirhaneyi kullanıma açtı. 4 oda ve bir adet mutfak bulunan misafirhane, Belediye Başkanı Sayın AKBUĞA’nın talimatlarıyla Belediye işçileri tarafından temizlikleri yapıldı, odalar içine ranza ve yataklar yerleştirilerek hazır hale getirildi.
Ayrıca Tuzlukçu Kaymakamlığına ait Halk Eğitim Merkezi’nin üst katında yer alan 3 dairelik lojmanda afetzede vatandaşlarımızın kullanımına hazır hale getirilmiştir. Tuzlukçu Kaymakamlığı ve Tuzlukçu Belediyesi afetzede vatandaşlarımız için koordineli çalışarak tüm ihtiyaçlara çözüm üretmektedir.
Başkan AKBUĞA; “Tuzlukçu hepimizin evi, misafirlerimizin başımızın üstünde yeri var, onları en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz ”, ifadelerini kullanarak desteklerini dile getirdi.