ANTALYA BÜYÜKŞEHİR’DEN TUZLUKÇU BELEDİYESİ’NE KEPÇE HİBE EDİLDİ.
Tarihi: 2023-03-10
Tuzlukçu Belediye Başkanı Sayın Nurettin AKBUĞA’nın girişimleri sonucu, Antalya Su ve Atık Su İdaresi Genel Müdürlüğü (ASAT) tarafından 2006 model JCB marka kazıcı yükleyici kepçe Belediyemize hibe edilmiştir. ASAT Genel Müdür Yardımcısı Ümit DABAN, ASAT Makine Bakım ve Onarım Şube Müdürü Doğan KARAGÖZ ve ASAT Danışmanı Musa GÜL kepçenin teslimini Tuzlukçu Belediyesine yaparak Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA’yı makamında ziyaret etmiştir.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan AKBUĞA; “ Desteklerini bizden esirgemeyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin BÖCEK’e , Genel Sekreter Av. Cansel TUNCER’e ,ASAT Genel Müdürü Av. İbrahim KURT’a, ASAT Genel Müdür Yardımcısı Ümit DABAN’a, ASAT Makine Bakım ve Onarım Şube Müdürü Doğan KARAGÖZ’e şahsım ve İlçe halkım adına teşekkürlerimi iletirim”, ifadelerine yer verdi.