BAŞKAN AKBUĞA MÜJDELEDİ: KORAŞI’DA HALI SAHA ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
Tarihi: 2023-05-04
   Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA, bu yıl içinde ihalesi tamamlanan ve yapımına başlanacak belediye hizmetleriyle ilgili açıklama da bulundu. Başkan AKBUĞA, Tuzlukçu Belediyesi’nin merkeze uzak birçok mahallesinde geniş çapta projeyi hayata geçireceğini ve bazılarının ihalesinin yapıldığını işe başlanıldığından söz ederken, mahallelerinin kültür ve spor faaliyetlerini gerçekleştireceği aynı zamanda ilçemiz için önem taşıyan yapıların gelecek kuşaklara aktarımı konusuna önem verdiklerini vurguladı.
   Başkan AKBUĞA ilk müjdeyi Koraşı Mahallesi için verdi ve şu sözleri dile getirdi:
   “Koraşı Mahallemiz için halı saha yapım işine başladık. Çocuklarımız, gençlerimiz ve tüm sporsever mahalle halkımız için böylesine anlamlı bir projeyi hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Kentimizin her bir köşesinde spor yatırımlarını artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz. Diğer mahallelerimiz için de birbirinden güzel projelerimizin olduğunu söylemek isterim. İhalesi tamamlanan ve yapım işine başlanacak diğer hizmetlerimizi de açıklayacağız. Bu yıl içinde İlçemiz için hayalimiz olan, halkımızın talep ettiği hizmetlerin büyük bir çoğunluğunu hayata geçirmeyi planlıyoruz.
   Belediye hizmetlerimizin Şimdiden başta Koraşı mahallemize ve diğer tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını dilerim