İLK MAÇ BERABERE BİTTİ...
Tarihi: 2023-05-07
Bu gün Akşehir sentetik sahada, saat:14.00'de Tuzlukçu Belediyespor Kaptanı Ulaş BARDAKÇI ile Ortaköyspor Kaptanı Ümit DABAN idaresinde başlayan futbol müsabakasında Ortaköyspor - Tuzlukçu Belediyespor maçının ilk yarısı Ortaköyspor oyuncusu Orhan YILDIZ'ın golü ile 1-0 tamamlandı.
İkinci yarıda takımımızın genç oyuncularından Cihan CEVLAN'nın golü ile beraberliği yakaladı. Ardından İbrahim AKKUŞ'un golü ile 2 - 1 üstünlüğü yakaladı. Maçın son dakikalarında Ortaköyspor'un atağı ile ceza sahamızdaki mücadele sonucu faul yapan oyuncumuz Beytullah ÇOBAN Kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Mücadele sonucu Penaltı kararı verildi. Maçın son dakikalarında penaltıdan Burak KURT'un golü ile maç 2- 2 berabere bitti.
Her iki takıma da maç boyunca göstermiş oldukları centilmenlik ve sportmence hareketleri maça damgasını vurdu.