KİNCİ MAÇ MAĞLUBİYETLE BİTTİ...
Tarihi: 2023-05-13
Bu gün saat:14.00'de İlçemiz Stadyumu'nda 2022-2023 yılı sezonunun sahamızda ilk maç olması nedeniyle maça İlçe Belediye Başkanımız Sayın Nurettin AKBUĞA, Takımıza bu seneki mücadelesinde desteklerini esirgemeyen Mevlüt MEŞE ve Mehmet KOYUNCU'ya Başkan Akbuğa tarafından teşekkür Plaketi takdim edildi.
Ardından Takımımız kaptanı Ulaş BARDAKÇI tarafından bu yıl liğde Tuzlukçu Belediyespor'u yediden canlanmasına önderlik etmesi ve de maddi manevi desteklerini esirgemediği için Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa'ya takım adına teşekkür ederek plaket takdim etti.
Ev sahibi olarak oynadığımız Liğin 2. karşılaşmasında İhsaniye Gençlerbirliği ile yapılan Amatör küme futbol karşılaşmasında takımımız İlk yarıyı misafir takımın oyuncusu Hamza ŞAHİN'nin 32.'nci dakikada attığı golle 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci yarıda takımların kıyasıya mücadelesi sonucu İhsaniye Gençlerbirliği oyuncuları Mehmet BÜYÜKEREN'nin 50.'nci dakika ve ardından 58.'nci dakikada Mehmet ALTUNTAŞ'ın golleri ile 3 - 0 kazanarak maçı tamamladılar.
Takımımıza ve takımlara başarılar dileriz.