19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI İLÇEMİZ CUMHURİYET MEYDANINDA KUTLANDI.
Tarihi: 2024-05-19
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bektaş KOÇABAŞ'ın Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı.
Programa Kaymakamımız Sayın Mustafa KÖROĞLU, Tuzlukçu Belediye Başkanımız Sayın Nurettin AKBUĞA, İlçe Jandarma Bölük Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Kurum amirleri, okul müdürleri, öğrenciler ve aileleri ile İlçe Halkı katıldı.
Tuzlukçu Şehit Birol Dağlı Çok Programlı Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu Şiilerin okunması, halk oyunları gösterisi ve çeşitli yarışmalarla ve aktivitelerle devam etti. Gençlik haftası kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren Öğrencilere törende ödülleri verildi.
Kaymakamımız Sayın Mustafa KÖROĞLU ve Belediye Başkanımız Nurettin AKBUĞA programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ettiler.
Tören sonunda Gençlerle birlikte toplu halde hatıra fotoğrafları çekinildi.