23 NİSAN GÜNÜ SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI OLACAKTIR
Tarihi: 2021-04-22
İlgili genelge kapsamında bu haftaya özgü olarak Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla resmi tatil olan 23 Nisan 2021 Cuma gününün de bu hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına dahil edilmesi, buna göre 22 Nisan Perşembe günü saat 19:00’dan 26 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenlerinde görevli olan kişiler de tören ve kutlama programları süresi ile sınırlı olmak kaydıyla sokağa çıkma kısıtlamalarından muaf tutulacaktır.
Tuzlukçu Belediye Çocuk Kültür Evinde gerçekleşecek Çocuk Bayramı etkinliği de kısıtlamalardan dolayı iptal edilmiştir. Kültür Evine ait Gezici Oyun Evi Otobüsü 23 Nisan günü merkez mahallelerde dolaşarak Çocuklarımızın evlerde de olsa bayram sevincine ortak olacaktır.
Tüm Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutluyoruz.