TUZLUKÇU'YU YEŞİLLENDİRMEYE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ.
Tarihi: 2023-01-25
Her yıl ağaç dikme döneminde büyük bir özveri ile başladığımız yeşillendirme çalışmalarına bu yılda kaldığımız yerden devam ediyoruz. Tuzlukçu Belediyesi personellerinden oluşan bir ekiple başladığımız ağaçlandırma çalışması Hüyük Tepesi ve İlçe merkezindeki belirlenmiş alanlarla devam ediyor.
Yılın ilk ağacı Başkan AKBUĞA tarafından dikildi ve konuşmasında Tulukçu'yu yemyeşil yarınlara taşımak istediğini dile getiren Başkan, tüm vatandaşları yeşili sevmeye ve herkesin en azından bir ağaç dikerek büyütmesi için davet etti.
Bizlere atalarımızdan miras kalan bu toprakları yeşillendirerek torunlarımıza emanet etmenin en güzel duygu olduğunu söyleyen başkan AKBUĞA ağaçlandırmaya olan sevdasını bir kez daha dile getirdi.