PARK VE BAHÇELER EKİBİ SON HIZ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR
Tarihi: 2023-06-09
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA'NIN talimatlarıyla hayata geçirilen birçok peyzaj projesi Tuzlukçu'nun birçok Mahallesi'nde tamamlandı. Hava şartlarından dolayı çalışmalarını yavaşlatmak zorunda kalan Belediye ekipleri son birkaç gündür havalarında güneşli gitmesini fırsat bilerek eksik kalan tüm saha çalışmalarını tamamlayarak halkımızın kullanımına sundu. Çalışmalar; Tuzlukçu Merkez de Cumhuriyet Alanının bakımı süs havuzunun temizliği ve doldurulması, Subatan Mahallemiz için tasarlanan Sebil, Gürsu Mahallemizde Muhtarlık binasının çevre bakımı, Kundullu mahallemizde yeşil alanın tel örgü ile çevrilip bakımının yapılması ve son olarak Çöğürlü Mahallemizdeki muhtarlık binasının çevre düzenlemesi ayrıca süs şelale yapılması. Tüm bunların Tuzlukçu Belediyesi ekipleri tarafından tamamlanan ve kullanıma açılan hizmetlerdir.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan AKBUĞA "Vatandaşlarımız her şeyin en iyisini en güzelini hak ediyor. Kısa süre içinde hem merkezde hem de mahallerde de büyük çalışmaları tamamladık. Bu yılın en gözde çalışmalarından biride süs havuzlarımız ve su sebillerimiz oldu, vatandaşlarımızdan çok olumlu dönüşler alıyoruz. Çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz" dedi