23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 104. YIL KUTLAMA PROĞRAMI İLÇEMİZDE KUTLANDI.
Tarihi: 2024-04-23
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Açılışının 104. Yıl Dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Tuzlukçu' da düzenlenen tören ve etkinlikler ile kutlandı. Kutlama töreni, 23 Nisan 2024 Salı günü saat 10.45’de Atatürk Anıtı önüne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulması, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm aziz şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törene; İlçe Kaymakamı Eyüp Tuğ, Belediye Başkanımız Nurettin Akbuğa, İlçe Jandarma Bölük Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı saat 11.00’de şiirlerin okunması ve Okullarımızdaki öğrencilerin oyun gösteriyle devam etti. Gösteriler öncesinde Belediye tarafından alandaki tüm çocuklara bayrak ve şeker dağıtıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesinin ardından tören son buldu.