TUZLUKÇU BELEDİYESİ’NİN BÜYÜK PROJESİ: HER ÖĞRENCİYE TAM SET KIRTASİYE DESTEĞİ
Tarihi: 2022-09-16
Tuzlukçu Belediyesi 2022-2023 Eğitim Öğretim döneminin açılmasıyla beraber tüm öğrencilere set halinde kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu. İlköğretim Haftası’nın kutlandığı Cemalettin Şekerci İlkokulunda da tören sırasında, İlçe Kaymakamı Sayın İsa BERTAN ve Tuzlukçu Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Yusuf TAŞGIN öğrencilere kırtasiye setlerini hediye etti. Öğretim döneminde tüm öğrencilere başarılı bir yıl temennisinde bulunuldu. Tuzlukçu Belediyesi’nin her yıl hayata geçirdiği kırtasiye yardımı projesi hakkında detaylarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Nurettin AKBUĞA şu sözleri dile getirdi:
“Kıymetli öğrencilerimize her yıl olduğu gibi bu yılda tam set halinde kırtasiye desteğinde bulunduk. Anasınıfından liseye kadar Tuzlukçu’da bulunan tüm okullara hediye ettiğimiz setlerle bu sene tam olarak 652 öğrenciye ulaştık. Öğrencilerimizin hiç birinin eksik kalmaması için tüm İlçede bu büyük projeyi hayata geçirdik. Velilerimizden ve öğrencilerimizden bizlere çok mutlu geri dönüşler oldu, bu bizleri de mutlu etti. Eğitim de hiçbir öğrencimizin geri kalmaması ve mutlu bir eğitim dönemi geçirmeleri için Tuzlukçu Belediyesi olarak desteklerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bu vesile ile Tüm öğrencilere, öğretmenlere hayırlı bir eğitim öğretim dönemi diliyorum”.