ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ İÇİN PAZAR GİRİŞİNDE LOKMA DÖKÜLDÜ.
Tarihi: 2022-09-27
Tuzlukçu Belediyesi Aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimiz için bugün pazar yerinin girişinde dualar eşliğinde lokma döktürdü. İlçe Kaymakamı Sayın İsa BERTAN ve Belediye Başkanı Sayın Nurettin AKBUĞA vatandaşlarla bir araya geldi. Duanın ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hibe edilen Taziye Aracıda vatandaşların ziyaretine açıldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan AKBUĞA şu sözleri dile getirdi:
"Bugün dualar eşliğinde aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi andık. Vatandaşlarımız lokma ikramında bulunduk. Gezici taziye aracımızda pazar girişinde vatandaşlarımızın kullanımına açıldı. Geri dönüşler oldukça iyiydi. Tasarım vatandaşlarımız tarafından oldukça beğenildi. Kıymetli vatandaşlarımızın her anında yanında olabilmek için böylesine bir hizmeti İlçemize getirdik. Elbetteki İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımızın bu konuda çok büyük destekleri oldu. Kendisine ilçe halkım ve şahsım adına teşekkür ederim." dedi.