HAYDİ TUZLUKÇU'M
Tarihi: 2023-02-06
HAYDİ TUZLUKÇUM…
Destek ve birlik olma zamanı.
Tuzlukçu Belediyesi olarak, Deprem bölgelerindeki vatandaşlarımızı yardımlarımızı ulaştıracağız. Yapacağımız yardımlarda eşyaların lütfen kullanılmamış olmasına özen gösterelim.
İlk etapta acil ihtiyaç olacağını düşündüğümüz, Elektrikli Soba, Battaniye, Nevresim takımı, Temiz Kıyafet, Temiz Bebek kıyafeti, Bebek bezi, Atkı, Şapka, Eldiven, Çorap,Kışlık Mont ve Bot, Tuvalet Kağıdı, Sabun, v.b.  ile Yardım kolisi.
Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan Rahmet, Ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
MALZEME TESLİM NOKTASI;
Tuzlukçu Belediyesi Zabıta Amirliği                                                         Nurettin AKBUĞA
                                                                                                      Tuzlukçu İlçe Belediye Başkanı