BAŞKAN AKBUĞA PROJELERİ TEK TEK DUYURDU .
Tarihi: 2023-05-04
Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin AKBUĞA, 2023 yılı için Tuzlukçu merkeze uzak mahallerine yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi verdi ve açıklamalarda bulundu.
   “Erdoğdu Mahallemizde bulunan Tescilli okul binasının ihalesi 5 Mayıs 2023 tarihinde yapılacaktır. İhale sonrası okul binası aslına uygun olarak restore edilerek halkımızın hizmetine sunulacaktır. Aynı lokasyonda Erdoğdu mahallemizdeki ilkokul binasının da ihalesi yapıldı ve tadilat işlemleri yapılıyor. Aynı şekilde bu okul binası da halkımızın kullanımına sunulacaktır.
   Merkeze uzak diğer mahallemiz olan Köklüce ise okul binasının tadilatı için ihale yapıldı. Şuan dış duvarlarının tadilatına başlanıldı. Mevlütlü mahallemiz için ilkokul binasının tadilatı ve misafirhane için ihale yapıldı. Diğer önemli projemizi ise Tursunlu da hayata geçiriyoruz. Tursunlu mahallemiz için Muhtarlık binası ve kahvehane için ihale yapıldı yakında çalışmalar başlayacaktır.
   Koraşı’dan sonra ikinci halı sahamız Konarı Mahallesine yapılacaktır. Bunun da ihalesi yapılmıştır. Merkeze uzak mahallelerimiz dışında, Tuzlukçu merkezde de projelerimiz tüm hızıyla devam etmektedir. Tuzlukçu merkezde gençlerimizin spor yapacağı alanlar oluşturmayı hedefliyoruz ve bu hedef doğrultusunda halı saha, voleybol, basketbol ve tenis kortu için ihale yapıldı.
   Yine merkez için aşağı mahalle de sanayinin yanındaki parkın düzenlemesi yapılıyor. Aşağı mahalledeki caminin yan tarafında bulunan alana park yapılarak, halkımızın kullanımına sunulacaktır.
   Yürüyüş ve bisiklet yolu ise Kaymakamlık lojmanından başlayarak, fidanlık alanına kadar ilerleyecektir. Şuan çevrenin peyzaj çalışmaları tamamlandı. Belediyemiz en yakın zamanda bu alanda yürüyüş ve bisiklet yolunu da tamamlayarak, peyzajı ile bir bütünlük oluşturacaktır.
            Tüm bu hizmetlerimiz, siz kıymetli vatandaşlarımızdan aldığımız ilham ve talepler doğrultusunda şekillenip sizlerin en iyi şekilde hizmet alması için kullanıma sunulacaktır. Hedeflenen ve inşaatına başlanan kısa sürede teslimi yapılacak olan tüm projelerimiz halkımıza hayırlı olsun.