TUZLUKÇU’DA KADIN EMEĞİ DEĞERLENİYOR
Tarihi: 2023-09-26
S.S. Çınar Kadın Kooperatifi Tuzlukçu şube açılışı, Tuzlukçu Belediye Başkanı Sayın, Nurettin AKBUĞA ve İzmit Belediye Başkanı Sayın, Fatma Kaplan HÜRRİYET’in katılımıyla gerçekleşti.
Tuzlukçu’dan birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleşen açılışa, yoğun ilgi vardı. Başkan AKBUĞA, açılışa teşrif eden misafirler için günün anlam ve önemine binaen gerçekleştirdiği konuşmasında; “Tuzlukçu’nun tarım ürünlerinin çok değerli olduğunu ve kadınlarımızın da çalışma sahasında aktif rol alarak ev ekonomilerine katkı sağlamaları konusunun oldukça önemli olduğuna değindi”. Açılış sonrası İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’le bir araya gelen kadınlar, tarımsal üretim konusunda sohbet ederek, Tuzlukçu’nun geleneksel mutfak kültürünü tanıtan ikramlarda bulundular.
Programın ikinci bölümü ise Başkan AKBUĞA’nın katılımıyla Akşehir’de gerçekleşti. Seyit Mahmut Hayrani Türbesi, Nasreddin Hoca Evi ve Batı Cephesi Karargahı Müzesi gezildi. Başkan AKBUĞA, katılımlarından dolayı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e, Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu’na , Çınar Kadın Kooperatifi Başkanı Filiz Bayramoğlu’na teşekkürlerini iletti.